Πρόσκληση για συμμετοχή στη Δημοτική Μικτή Χορωδία Ενηλίκων του Δήμου Χερσονήσου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου, στο πλαίσιο της διεύρυνσης και  εμπλουτισμού των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της, έχοντας ως κύριο μέλημά της την δημιουργία και υποστήριξη θεσμών και την ανάπτυξη δράσεων κοινωφελούς και κοινωνικού χαρακτήρα, ανακοινώνει την ίδρυση και έναρξη λειτουργίας της Δημοτικής Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Δήμου Χερσονήσου. Με δεδομένο το γεγονός, ότι η μουσική διαμορφώνει το χαρακτήρα, την προσωπικότητα και την μουσική μας κουλτούρα, σκοπό αυτής της χορωδίας αποτελεί η ανάπτυξη της φωνητικής μουσικής τέχνης, η ενθάρρυνση της δημιουργικότητας, της αδελφοποίησης, και του πνεύματος αλληλεγγύης των μελών που συμμετέχουν. Για το λόγο αυτό η Δημοτική Μικτή Χορωδία Ενηλίκων ανοίγει την αγκαλιά της σε όσους επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτή, για να αποτελέσει ένα μέσο προσωπικής αλλά και συλλογικής έκφρασης μέσα από τα τραγούδια και τις μελωδίες που αγγίζουν τη ψυχή μας.

Οι πρόβες και τα μαθήματα χορωδίας υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Μάνου Παναγιωτάκη και την συνοδεία της κ. Έλενας Περισυνάκη  θα γίνονται κάθε Παρασκευή από τις 19.30 έως 21.30  στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Χερσονήσου στη διεύθυνση, Φιλικής Εταιρείας 11,  Λιμένα Χερσονήσου και είναι δωρεάν για τους/τις συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα ήθελαν να συμμετάσχουν, μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή καθημερινά στο τηλέφωνο: 2810-332139,μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: municipalchoir@hersonisos.gr ή στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου κάθε Παρασκευή 19.30-21.30

 

                                                                       Το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Χ.

                                                                               Η Πρόεδρος

                                                                       ΠΛΕΥΡΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ