Συγχαρητήρια για τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ από το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Δήμαρχος Χερσονήσου Ζαχαρίας Δοξαστάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο συγχαίρουν όλους του μαθητές του Δήμου Χερσονήσου που πέτυχαν στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία.


«Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους νέους και τις νέες του Δήμου μας για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας. Με σκληρή δουλειά αλλά και αφοσίωση, πέτυχαν έναν δύσκολο στόχο.

 

Ο αγώνας στον οποίο επιδίδονται τα παιδιά προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους είναι διαρκής και επίπονος και μάλιστα σε περιόδους κρίσης και αβεβαιότητας όπως αυτή που διανύουμε, γι αυτό χρειάζονται αρωγούς και υποστηρικτές στη δύσκολη προσπάθειά τους και κυρίως την ηθική επιβράβευση σε κάθε επιτυχία τους. Από καρδιάς τους ευχόμαστε καλή πρόοδο στις σπουδές τους και πολλές επιτυχίες στο νέο τους ξεκίνημα.

 

Η χώρα, ειδικά σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει, έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους και καταρτισμένους επιστήμονες προκειμένου να μπορέσει να στηριχθεί και πάλι στα πόδια της.



Συγχαρητήρια όμως ανήκουν και στις οικογένειες, αλλά και στους εκπαιδευτικούς των παιδιών, που στάθηκαν δίπλα τους και τους συμπαραστάθηκαν στις αγωνίες και στις ανησυχίες τους.

 



Σ' εκείνους τους νέους που παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα ευχόμαστε κουράγιο, δύναμη και ότι καλύτερο στην επίτευξη των στόχων τους. Εξάλλου, οι ευκαιρίες δεν σταματούν εδώ.»