Πανελλήνιος Αντικαρκινικός Έρανος για το 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΕΡΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012

 

Σας ενημερώνουμε ότι, όπως κάθε χρονιά, έτσι και εφέτος θα πραγματοποιηθεί στον δήμο μας ο Πανελλήνιος Αντικαρκινικός Έρανος.

 

Ο έρανος θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Πέμπτη και συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί από ώρα  9.30 - 13.30 και στις 23 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Κυριακή μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

 

Ο έρανος θα διενεργηθεί σε χρήμα με κουπόνια.

 

Για τον σκοπό αυτό θα συγκροτηθούν οκτώ (8) ερανικές επιτροπές με συμμετοχή εκπροσώπων τοπικών κοινωνικών φορέων, συλλόγων, της εκκλησίας και μαθητών των δημοτικών σχολείων με ευθύνη συγκρότησης και συντονισμού τους από τους Προέδρους ή μέλη των αντίστοιχων Δ.Κ ή/και Τ.Κ.

 

Το ποσόν που θα συγκεντρωθεί θα εξασφαλίσει τα απαραίτητα οικονομικά μέσα για την πραγματοποίηση των υψηλών αγαθοεργών επιδιώξεων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

 

Η συνδρομή σας στον Πανελλήνιο Αντικαρκινικό Έρανο αποτελεί πολύτιμο στήριγμα και έμπρακτη αναγνώριση για το ανθρωπιστικό έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, αλλά και απόδειξη ότι η αλληλέγγυα προσφορά είναι έμφυτη στην ελληνική κοινωνία.

 

Σας καλούμε λοιπόν και εφέτος να συνδράμετε έμπρακτα στον πανελλήνιο αντικαρκινικό έρανο, συμβάλλοντας έτσι στην εκπλήρωση του ανθρωπιστικού του στόχου.

 

 

 

Εκ μέρους του γραφείου κοινωνικής πολιτικής

Δήμου Χερσονήσου