Hμερήσιες εκδρομές για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Χερσονήσου

 

Στα πλαίσια των ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Χερσονήσου , το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων – Κ.Α.Π.Η. διοργανώνει ημερήσιες εκδρομές για τα μέλη του.

 

1η Εκδρομή

Την Παρασκευή  25 Νοεμβρίου 2011 τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Μαλίων θα επισκεφτούν το όμορφο χωριό Φόδελε ,  η αμέσως επόμενη στάση θα είναι το χωριό Πρασσές, όπου τα μέλη θα δουν  το περίφημο φράγμα των Ποταμών. Στη συνέχεια  οι εκδρομείς θα γευματίσουν στην εξοχική  ταβέρνα "Δρυμός".

Οι εκδρομείς θα έχουν τη δυνατότητα  να επισκεφτούν και το φαράγγι του Αγίου Αντωνίου της Πατσού με το περίφημο εκκλησάκι το οποίο είναι αφιερωμένο στον Άγιο Αντώνιο.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν , μπορούν να εγγραφούν ή να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική υπηρεσία   του  Κ.Α.Π.Η. . Οι εγγραφές θα θα λήξουν την Τρίτη 22 Νοεμβρίου  και ώρα 10:00 π.μ.

 

2η Εκδρομή

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011, τα μέλη του Λιμένα Χερσονήσου θα επισκεφτούν τα Ανώγεια  και θα γευματίσουν στις παραδοσιακές ταβέρνες στη Δροσιά ( Γενί Γκαβέ ).

Οι εγγραφές  γίνονται στην κοινωνική υπηρεσία του Κ.Α.Π.Η. και θα  λήξουν την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ.  

Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011 , στο χώρο του Κ.Α.Π.Η.  η Ομάδα Ζαχαροπλαστικής , θα προσφέρει χειροποίητους λουκουμάδες στα μέλη του  με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Ανδρέα του "τρυποτηγανά".