Δημοτική Βιβλιοθήκη Χερσονήσου "Ό,τι σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο!"

Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χερσονήσου θα συμμετάσχει και φέτος στη δημιουργική ομάδα του Future Library και αποκλειστικό δωρητή το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Όλες οι δράσεις αντλούν τη θεματική τους από τους αντίθετους κόσμους που μας περιβάλλουν και επιστρατεύουν μια σειρά από διαφορετικά βιβλία, τα οποία προσφέρονται από το Future Library και έχουν στόχο την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας.

 

Από τις 17 Ιουνίου και μέχρι τις 2 Αυγούστου σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε με αφηγήσεις, παντομίμα, πειράματα, εικαστικά εργαστήρια, ταξινομήσεις μέσα στη βιβλιοθήκη, ανάποδες εξιστορήσεις, παιχνίδια μνήμης και παρατηρητικότητας, εργαστήρια κατασκευών και φωτογραφίας, χαρτογραφήσεις και μουσικά εργαστήρια και αυτές είναι μερικές από τις δράσεις της μεγάλης καλοκαιρινής εκστρατείας.

 

Όλες οι δράσεις με ή χωρίς προεγγραφή στη βιβλιοθήκη είναι δωρεάν και μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα στο site του δήμου Χερσονήσου: http://www.hersonissos.gr/files/items/4/4867/kalokairini_ekstrateia_dimotikis_bibliothikis_hersonisoy.pdf?rnd=1400575390

αλλά και στο facebook: https://www.facebook.com/libhersonisos

 

Πληροφορίες:  Δημοτική Βιβλιοθήκη Χερσονήσου, Φιλικής Εταιρείας 11, ΤΚ 70014

Τηλέφωνο και ωράριο λειτουργίας: 28970 29520 9:00-15:00