Επίσκεψη και καταγραφή δύσκολων και επικίνδυνων σημείων κυκλοφορίας στη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου

Χερσόνησος, 6 Μαρτίου  2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: Επίσκεψη και καταγραφή δύσκολων και επικίνδυνων σημείων κυκλοφορίας στη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου


Μετά από πρόσκληση των Σωματείων Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Σαντορίνης, του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης και του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης προς το Δήμο Χερσονήσου,  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου επίσκεψη και καταγραφή δύσκολων και επικίνδυνων σημείων κυκλοφορίας στη περιοχή του Δήμου.


Η καταγραφή των σημείων από ομάδα που μετέφερε τουριστικό λεωφορείο, το οποίο προσφέρθηκε από το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, κρίθηκε απαραίτητη για την ασφαλέστερη και καλύτερη διακίνηση των χιλιάδων τουριστών που κινούνται καθημερινά στους δρόμους της Κρήτης και ειδικά στο Δήμο Χερσονήσου, έναν από τους μεγαλύτερους τουριστικούς Δήμους της Ελλάδας.

 

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης δήλωσε: «Η ενέργεια αυτή η οποία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, πέραν της καταγραφής και της ιεράρχησης των προβλημάτων υποδηλώνει ότι η Δημοτική Αρχή με επιτόπιες αυτοψίες και επισκέψεις επισημαίνει τα προβλήματα και τις ενδεδειγμένες λύσεις , ούτως ώστε στη συνέχεια σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της,  να επιλύει όλα τα ζητήματα με προτεραιότητα σε αυτά που αφορούν την ασφάλεια των δημοτών και των επισκεπτών.»