Συμμετοχή Δημάρχου Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη στην Εναρκτήρια Συνάντηση των Εταίρων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος MED στην Βαλένθια της Ισπανίας

 

 

E2STORMED

IMPROVEMENT  OF  ENERGY  EFFICIENCY  IN  THE  WATER  CYCLE  BY  THE  USE  OF  INNOVATIVE  STORM  WATER  MANAGEMENT  IN  SMART  MEDITERRANEAN  CITIES

Χερσόνησος, 19 Μαρτίου 2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: Συμμετοχή Δημάρχου Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη στην Εναρκτήρια Συνάντηση των Εταίρων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος MED στην Βαλένθια της Ισπανίας


Στη Βαλένθια της Ισπανίας θα μεταβεί την Τετάρτη 20/03/2013 ο Δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης, συνοδευόμενος από το Υπηρεσιακό Στέλεχος του Δήμου, κ. Εμμανουήλ Μιχελεκάκη, προκειμένου να συμμετάσχει στην Εναρκτήρια Συνάντηση των Εταίρων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος MED με τίτλο: «Βελτίωση της Ενεργειακής Απόδοσης στον Κύκλο του Νερού μέσω χρήσης καινοτόμων Πρακτικών στην Διαχείριση των Όμβριων Υδάτων σε Έξυπνες Μεσογειακές Πόλεις» και ακρωνύμιο E2STORMED.


Οι εργασίες του προγράμματος θα διεξαχθούν στο χώρο του Πολυτεχνείου της Βαλένθια και θα διαρκέσουν από την Πέμπτη 21/03/2013 έως και την Παρασκευή 22/03/2013.

 

Η ομιλία του κ. Δοξαστάκη έχει προγραμματιστεί για την πρώτη μέρα των εργασιών, ενώ τη δεύτερη ημέρα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Δήμο Benaguasil, όπου θα παρουσιαστούν πρότυπα περιβαλλοντικά έργα.

 

Η χρηματοδότηση, έπειτα από την επιτυχή έγκριση του προγράμματος, για τον Δήμο Χερσονήσου ανέρχεται στο ποσό των 181.418,69 ευρώ.

 

Στην Εναρκτήρια Συνάντηση συμμετέχουν το Πολυτεχνείο της Βαλένθια, ως αρχηγός εταίρος, καθώς και η Ένωση Δήμων από την Μάλτα, ο Δήμος Μπεναγκουασίλ από την Ισπανία, ο Δήμος της Πίζα από την Ιταλία, το Πανεπιστήμιο Άρμπετρέυ από το Νταντή του Ηνωμένου Βασιλείου, ο Δήμος του Ζάγκρεμπ από την Κροατία, ο Δήμος Σέτινιε από το Μαυροβούνιο, η Κοινότητα Γκράνα και Μάϊρα από την Ιταλία και το ICLEI Διεθνές Συμβούλιο για Τοπικές Περιβαλλοντικές Πρωτοβουλίες από την Γερμανία, ως εξωτερικός εταίρος – παρατηρητής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΣΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ