ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΑΛΙΩΝ

Χερσόνησος, 1η  Σεπτεμβρίου 2012

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΑΛΙΩΝ

 

Μια μαγευτική αυγουστιάτικη φεγγαροβραδιά στον αρχαιολογικό χώρο του Μινωικού Ανακτόρου Μαλίων χάρισε στους εκατοντάδες θεατές η Κρητική Συμφωνική Ορχήστρα Νέων σε μια συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Χερσονήσου με την Περιφέρεια Κρήτης με γνωστές μελωδίες του κλασικού, διεθνούς και ελληνικού ρεπερτορίου ορχηστρικά και με την υπέροχη φωνή της Λίντας  Αθανασοπούλου – Κωνσταντουλάκη υπό τη διεύθυνση του μουσικού και μαέστρου κ. Νίκου Αντωνακάκη.

 

Στη συναυλία παρέστησαν ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης κ. Γιώργος Πιτσούλης, οι Αντιδήμαρχοι Χερσονήσου κ. Σπύρος Κατσαμποξάκης, Γ. Μακράκης και Ι. Μαστοράκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων, πολλοί δημότες  και επισκέπτες που  ήλθαν να απολαύσουν τις υπέροχες μελωδίες κάτω από το επιβλητικό φεγγάρι του Αυγούστου.

 

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης στον χαιρετισμό του δήλωσε ότι «ο Δήμος Χερσονήσου στηρίζει ενεργά τον θεσμό των ποιοτικών  εκδηλώσεων της αυγουστιάτικης Πανσελήνου στους αρχαιολογικούς χώρους που συμβάλλει την εξοικείωση των πολιτών με τη σπουδαία πολιτιστική μας κληρονομιά μέσα σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον.»