Ο Δήμος Χερσονήσου διοργανώνει διαγωνισμό σε συνεργασία με το τουριστικό portal ekdromi.gr

 

 

 

Χερσόνησος, 7 Μαΐου 2013

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Θέμα:  Ο Δήμος Χερσονήσου διοργανώνει διαγωνισμό σε συνεργασία με το  τουριστικό portal ekdromi.gr 

 

Ο Δήμος Χερσονήσου και το γνωστό τουριστικό portal ekdromi.gr διοργανώνουν για την προβολή της περιοχής διαγωνισμό με πλούσια δώρα.

 

Ο διαγωνισμός έχει ως έπαθλο την παροχή τεσσάρων πακέτων δωρεάν διαμονής (για δύο άτομα) στους νικητές, οι οποίοι θα αναδειχθούν κατόπιν κλήρωσης που θα διενεργηθεί στις 03 Ιουνίου 2013. Οι νικητές θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία πέντε και τεσσάρων αστέρων που βρίσκονται στη Χερσόνησο, στη Σταλίδα, στις Γούβες και τα Μάλια.

 

Η δράση αυτή που προωθείται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  γίνεται για την στοχευμένη προβολή του Δήμου Χερσονήσου και αποτελεί συνέχεια των διαγωνισμών  που διοργανώθηκαν κατά την τουριστική περίοδο (2012) με μεγάλη επιτυχία, σε συνεργασία με τις ολλανδικές τουριστικές πλατφόρμες Zoover και Griekenland.net καθώς και με την παγκοσμίου εμβέλειας ιστοσελίδα ηλεκτρονικών κρατήσεων trivago.com.


Βρείτε παρακάτω τον σχετικό σύνδεσμο προκειμένου να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό και να κερδίσετε δωρεάν διανυκτερεύσεις σε τέσσερα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του Δήμου μας

 


https://www.facebook.com/ekdromi/app_251475318282416