Επίσκεψη Δημάρχου Χερσονήσου στη Δημοτική Ενότητα Επισκοπής

Χερσόνησος, 11 Ιανουαρίου  2012

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Επίσκεψη Δημάρχου Χερσονήσου στη Δημοτική Ενότητα Επισκοπής


Επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013 ο Δημάρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης τη Δημοτική Ενότητα Επισκοπής και συγκεκριμένα την Τοπική Κοινότητα Επισκοπής, συνοδευόμενος από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους (τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ιωάννη Μαστοράκη, τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Καθημερινότητας, Προστασίας του Πολίτη κ. Σπύρο Κατσαμποξάκη και τον Αντιδήμαρχο Πρωτογενή Τομέα και Καθαριότητας κ. Γεώργιο Μεραμβελιωτάκη).

 

Ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι συναντήθηκαν με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Επισκοπής και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο κ. Γεώργιο Μακράκη, Δημοτικό Σύμβουλο, προκειμένου να συζητήσουν επί τόπου τα διάφορα ζητήματα που συνδέονται με την καθημερινότητα, με την καθαριότητα, με τον ηλεκτροφωτισμό, τα δημοτικά κτίρια που υπάρχουν στην Δημοτική Ενότητα Επισκοπής και ταυτόχρονα επισκέφτηκαν το Δημοτικό Παιδικό Σταθμό, ο οποίος αποτελεί έργο πολύ σημαντικό (φιλοξενεί 20 – 25 παιδιά) και βεβαίως τις λοιπές εγκαταστάσεις των διδακτηρίων της Τοπικής Κοινότητας Επισκοπής.

 

Η επίσκεψη αυτή πέραν της καταγραφής, της ιεράρχησης και της επίλυσης των προβλημάτων, θέλει να υποδηλώσει,  ότι η Δημοτική Αρχή με επιτόπιες αυτοψίες και επισκέψεις σχηματίζει την καλύτερη γνώμη για τα προβλήματα και τις ενδεδειγμένες λύσεις, ούτως ώστε στη συνέχεια σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της,  να επιλύει τα διάφορα ζητήματα και προβλήματα.

 

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης δήλωσε «Είμαστε πλέον σε μια τέτοια χρονική στιγμή που έχοντας καταγράψει όλα τα προβλήματα και αντιμετωπίσει τις εκκρεμότητες και υλοποιούμε τον Προγραμματισμό μας με τις υπηρεσίες του Δήμου. Έχουμε,  πλέον,  την εμπειρία για την αντιμετώπιση των διαφόρων ζητημάτων, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι τα προβλήματα τα οποία απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες θα μπορέσουν να ιεραρχηθούν, να δρομολογηθούν και να επιλυθούν».