Ημερίδα για τη Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη στο Δήμο Χερσονήσου

Ημερίδα για τη Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη στο Δήμο Χερσονήσου

Πατήστε εδώ για το ερωτηματολόγιο της πρότασης για τη Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη.

 

 

 

Το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012  πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Καταστήματος Μαλίων με μεγάλη επιτυχία, η ημερίδα του Δήμου Χερσονήσου με αντικείμενο την Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη στο Δήμο Χερσονήσου.

Την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Ευρωβουλευτής κ. Σπύρος Δανέλλης, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι ιδιωτικών φορέων, επαγγελματίες και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν από το Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη και τους ομιλητές για την πρόταση του Δήμου Χερσονήσου για τη Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη και για τους ειδικούς στόχους και τις δράσεις για την υλοποίησή της καθώς  επίσης και για   καινοτόμες πρακτικές που εστιάζουν στην βελτίωση του τουριστικού και πολιτιστικού προϊόντος της περιοχής της Χερσονήσου.

Μετά το τέλος των ομιλιών οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα προβλήματα και τις προοπτικές του τουρισμού.

«Η μεγάλη συμμετοχή στην ημερίδα του Δήμου Χερσονήσου αποδεικνύει το έντονο ενδιαφέρον όλων των εμπλεκομένων για την πορεία του Τουρισμού και την αναγκαιότητα της εφαρμογής του στρατηγικού σχεδιασμού και της πρότασης του Δήμου για την Τουριστική Ανάπτυξη», όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης. Ο Δήμαρχος δήλωσε επίσης ότι ο Δήμος Χερσονήσου, το επόμενο διάστημα, θα θέσει την πρότασή του σε δημόσια διαβούλευση προκειμένου οι πολίτες να έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν μαζί με τη Δημοτική Αρχή την Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της ημερίδας που μεταδίδετο μέσω livestream από το internet

http://new.livestream.com/cretehersonissos/SustainableTourism

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε εδώ τις εισηγήσεις και παρουσιάσεις της ημερίδας