main img main img main img main img main img main img main img main img

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΜΕ ZOOVER ΚΑΙ GRIEKENLAND.NET

Ο Δήμος Χερσονήσου σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ολλανδικές τουριστικές δικτυακές πλατφόρμες Zoover και Griekenland.net δημιούργησε τη δράση «Ανακαλύψτε το Δήμο Χερσονήσου» για την προβολή της περιοχής.


Στα πλαίσια της δράσης αυτής διοργανώθηκε διαδικτυακός διαγωνισμός με τίτλο «Be our Crete Reporter. Discover Hersonissos Municipality!!! ».

Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε κλήρωση και τα ονόματα των νικητών είναι τα εξής:

Danielle van der Spek (2 άτομα)

Janneke Suurendonk (2 άτομα)

Louise Vliegenthart (2 άτομα)

Tineke Nooijen (2 άτομα)

 

Οι νικητές του διαγωνισμού θα είναι οι ρεπόρτερ στο Δήμο Χερσονήσου για τον μήνα Σεπτέμβριο και θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής.


Οι Ολλανδοί τουρίστες γίνονται «τουριστικοί ρεπόρτερ» και μεταδίδουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter, Google+) τις πλατφόρμες Zoover.nl και  Griekenland.net αναρτώντας φωτογραφίες, βίντεο, αναφορές και κείμενα με τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες και πλήθος πληροφοριών για τους χρήστες.

 

Η δράση αυτή έχει σκοπό την ουσιαστική προβολή του Δήμου Χερσονήσου, ως ελκυστικού προορισμού, όχι μόνο για τις κλασικές καλοκαιρινές διακοπές με τις υψηλής ποιότητας ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, τις όμορφες ακρογιαλιές και τη μοναδική  νυχτερινή διασκέδαση, αλλά και για το άλλο πρόσωπο της Χερσονήσου, των Μαλίων και Γουβών, το λιγότερο γνωστό,  που αποτελείται από την αυθεντική φυσική ομορφιά της ενδοχώρας με τα ιστορικά μνημεία και τις ανέγγιχτες περιοχές που προσκαλούν τον υποψιασμένο επισκέπτη να τις εξερευνήσει.

 

Ο Δήμος Χερσονήσου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φορείς τουρισμού που στήριξαν αυτή τη δράση ως χορηγοί και συγκεκριμένα:

 

τα ξενοδοχεία που θα φιλοξενήσουν τους ρεπόρτερ Your Memories Hotel, στις Γούβες, Lyttos Beach, στη Χερσόνησο, Velani Country Hotel, στο Αβδού και τα Sirens Hotels στα Μάλια.

 

Τα γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Crete Royal, Mike Tours, Skyline και Traffic, και  τον Ολλανδικό tour operator Sundio Group για τα αεροπορικά εισιτήρια.

 

Ευχαριστεί επίσης το Ενυδρείο Κρήτης (Cretaquarium) και το Μουσείο Λυχνοστάτης στη Χερσόνησο για τα δωρεάν εισιτήρια καθώς και την Ένωση Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης για τις δωρεάν ξεναγήσεις.

 

 

Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού:

 

copyright © Δήμος Χερσονήσου