main img main img main img main img main img main img main img main img

Υπογραφή Σύμβασης Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Χερσονήσου και Τράπεζας Πειραιώς για τις πληρωμές προς το Δήμο μέσω του Διατραπεζικού Συστήματος ΔΙΑΣ

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη σύμβαση με την Τράπεζα Πειραιώς για τις πληρωμές  προς το Δήμο Χερσονήσου μέσω του Διατραπεζικού Συστήματος ΔΙΑΣ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.


Με τη σύμβαση αυτή οι πολίτες θα μπορούν να πραγματοποιούν τις πληρωμές τους προς το  Δήμο Χερσονήσου στα ταμεία όλων των τραπεζών που είναι συμβεβλημένες (οι περισσότερες τράπεζες) με το Διατραπεζικό Σύστημα ΔΙΑΣ.


Οι πληρωμές μπορούν επίσης να γίνονται  μέσω μηχανημάτων αυτόματων πληρωμών, internet banking και phone banking (σύστημα πληρωμών μέσω κινητής τηλεφωνίας), εφόσον  η εκάστοτε τράπεζα έχει ενεργοποιήσει αυτό το κανάλι συναλλαγών στο διατραπεζικό σύστημα ΔΙΑΣ.


Η εν λόγω υπηρεσία θα λειτουργεί από μέσα Μαρτίου 2012 και θα αφορά τις πληρωμές, των οποίων τα ειδοποιητήρια φέρουν κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής.


Από σήμερα και έως ότου τεθεί σε λειτουργία η υπηρεσία πληρωμών  προς το Δήμο μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ, οι πολίτες μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές στα υποκαταστήματα της  Τράπεζας Πειραιώς και της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, μετά από συμφωνία των τραπεζών αυτών με τον Δήμο Χερσονήσου.


Ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης δήλωσε: «Ο Δήμος Χερσονήσου ως δυναμικός, σύγχρονος και εξωστρεφής Δήμος υλοποιεί στην πράξη την άμεση, αποτελεσματική και φιλική εξυπηρέτηση των δημοτών, των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών (φοροτεχνικών) , αξιοποιώντας τις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνίας.»

copyright © Δήμος Χερσονήσου