Ανάπλαση περιβάλλοντα χώρου Παιδικής Εξοχής Κοκκίνη Χάνι

Τη σύμβαση του έργου «Ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου παιδικής εξοχής Κοκκίνη Χάνι του Δήμου Χερσονήσου» προϋπολογισμού 150.817,30 ευρώ (με Φ.Π.Α.) υπόγραψε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Χωροταξικού Σχεδιασμού, κ. Εμμαν. Πετράκης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας  «ERGO ΚΑΛΟΥΔΑΚΗΣ Α.Ε.» παρουσία του κ. Μιχάλη Τζαγάκη –  Ηλεκτρολόγου Μηχανικού.

Η μελέτη του έργου εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, την Αναστασία Πηλίτση – αρχιτέκτων μηχανικό, τη Στεφανία Τζαγκαράκη - Πολιτικό Μηχανικό και το Νικόλαο Κοπανάκη - Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΤΕ.

Η μελέτη αφορά στην ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου της Παιδικής εξοχής Κοκκίνη Χάνι με πλακοστρώσεις διαδρομών, κατασκευή υποδομών και τον ηλεκτροφωτισμό της, καθώς και την κατασκευή βάσης με ελαστικό δάπεδο ασφαλείας για την τοποθέτηση οργάνων παιδικής χαράς.

 Συγκεκριμένα θα κατασκευαστούν διαδρομές συνολικού εμβαδού 1750,00 μ2 περίπου για την εξυπηρέτηση των Αμεα και την καλύτερη μετακίνηση εντός της κατασκήνωσης. Οι επεμβάσεις όσον αφορά στις διαδρομές γίνονται στο ύψος του φυσικού εδάφους, χωρίς να αλλάζει η τελική στάθμη. Για την πρόσβαση στους κοιτώνες και στους χώρους δραστηριοτήτων δημιουργούνται δύο ράμπες από σκυρόδεμα με κλίση 5%. Παράλληλα, θα τοποθετηθεί δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, ιστοί και φωτιστικά σώματα. Τέλος, προβλέπεται χώρος δημιουργίας παιδικής χαράς.

 Το έργο χρηματοδοτείται από ίδια έσοδα και έχει συνολική προθεσμία ολοκλήρωσης πέντε (5) μήνες. Το έργο θα επιβλέψουν οι: Δημοσθένης Σπυρλιδάκης – Πολιτικός Μηχανικός και Νικόλαος Κοπανάκης - Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ.