main img main img main img main img main img main img main img main img

Απολογισμός Πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής 2012 - 2013

 

 

Χερσόνησος, 3 Φεβρουαρίου 2014

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ: Απολογισμός Πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής


Η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο κατά την τρέχουσα δημοτική περίοδο 2011-2014, πραγματοποίησε σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξάστακης, παρουσίασε αναλυτικά στο Δημοτικό Συμβούλιο και στους κοινωνικούς φορείς που συμμετείχαν τις δράσεις που υλοποίησε η δημοτική αρχή, ανά διεύθυνση και τομέα. Τόνισε ότι η ενημέρωση των πολιτών για τη διοίκηση των τοπικών υποθέσεων αποτελεί συστατικό στοιχείο αυτής καθ’ αυτής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας.

Διαπιστώθηκε από τη συζήτηση, ότι ο Δήμος Χερσονήσου αποτελεί έναν από τους πλέον δυναμικούς ΟΤΑ, ο οποίος προσαρμόστηκε εύκολα στη μεταβατική περίοδο της μεταρρύθμισης με το «Σχέδιο Καλλικράτης», με σχέδιο, προγραμματισμό και δράσεις. Μεγάλα έργα υλοποιούνται στους τομείς των μεταφορών, του περιβάλλοντος, της ύδρευσης – αποχέτευσης, πολιτισμού, αθλητισμού, τουρισμού και κοινωνικής πρόνοιας. Το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου 2011-2014 και η ειδική έκφραση του, το πρόγραμμα ΒΙ.Τ.Α. (Βιώσιμη Τουριστική Ανάπτυξη) υλοποιούνται με κανονικούς ρυθμούς.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

copyright © Δήμος Χερσονήσου