main img main img main img main img main img main img main img main img

Συμμετοχή του Δήμου Χερσονήσου στο Συνέδριο DEMSEE 2016

Το DEMSEE (Deregulated Electricity Market Issues in South Eastern Europe) ξεκίνησε πριν δέκα χρόνια ως ένα φόρουμ για συζητήσεις σχετικά με θέματα της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Στα χρόνια που ακολούθησαν το DEMSEE εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο σημαντικά συνέδρια για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων στα συστήματα ισχύος με διεθνείς συμμετοχές. Ειδικοί στην ανάπτυξη της αγοράς ενέργειας, μηχανικοί αλλά και οργανισμοί και φορείς από όλο τον κόσμο μοιράζονται τις εμπειρίες τους πάνω στα θέματα του συνεδρίου.

Στη φετινή διοργάνωση του συνεδρίου «DEMSEE 2016» που πραγματοποιήθηκε κατά τις 22 και 23 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο σε χώρο του Ξενοδοχείου Aquila Atlantis με σημαντικές παρουσιάσεις ( http://www.teicrete.gr/ demsee2016/images/program-demsee2016v7.pdf ), συμμετείχε και ο δήμος Χερσονήσου με την εργασία «Energy savings in municipal road lighting: The case of Municipality of Hersonissos», Yfanti Sofia, Sakkas Nikos, Nistikaki Anastasia, την οποία και παρουσίασε η Μηχανικός του Δήμου Υφαντή Σοφία.

Tο συνέδριο, που θεωρείται ως ένα από τα πλέον εξειδικευμένα και σημαντικά του κλάδου της ηλεκτρικής ενέργειας, συμμετείχαν και ακαδημαϊκοί φορείς αλλά και εμπειρογνώμονες διεθνούς κύρους και συνδιοργανώθηκε από το ΑΤΕΙ Κρήτης και την Περιφέρεια Κρήτης.

 

 

copyright © Δήμος Χερσονήσου