main img main img main img main img main img main img main img main img

Let 's do it Greece 2018 - Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 εθελοντές, ενεργοί πολίτες, σύλλογοι, φορείς και συλλογικότητες συντονίζονται σε όλη την Ελλάδα στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική περιβαλλοντική δράση της χώρας.

Ο Δήμος Χερσονήσου συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη πανελλαδική εθελοντική περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece 2018» με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις».
Στόχος είναι μέσα σε μία ημέρα οι χιλιάδες πολίτες που μοιράζονται το όραμα μιας καθαρής Ελλάδας να πραγματοποιήσουν οργανωμένες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης.
Περισσότεροι από 150.000 εθελοντές θα συντονιστούν ταυτόχρονα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ακόμη μια χρονιά, με σκοπό να  μεταφέρουν το μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού.

Σημείο συνάντησης για τους εθελοντές έχει οριστεί η κατασκήνωση στο Κοκκίνη Χάνι για δενδροφύτευση και καθαρισμό παραλίας, στις 10 το πρωί της Κυριακής (κοινή ώρα έναρξης).

Yπεύθυνος συντονισμού της δράσης έχει οριστεί ο κ. Γιάννης Μηλάκης, εντεταλμένος σύμβουλος Νεολαίας Δήμου Χερσονήσου. 

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στη δράση Let' s do it Greece,  για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους της Ομάδας Νεολαίας στα τηλ: 6972-365145 και 6976-747881.

 

 

copyright © Δήμος Χερσονήσου