main img main img main img main img main img main img main img main img

Διεθνές συνέδριο για το βιώσιμο τουρισμό - συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της CRPM και του Δήμου Χερσονήσου

 

Το Διεθνές Συνέδριο " Ο Βιώσιμος Τουρισμός ως Πυλώνας της Στρατηγικής της ΕΕ για την Περιφέρεια της Αδριατικής και του Ιονίου (EUSAIR)" φιλοξενείται από χθες στο Δήμο Χερσονήσου. 

Η Περιφέρεια Κρήτης και η Διάσκεψη Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης (CPMR) συνδιοργανώνουν με την υποστήριξη του δήμου Χερσονήσου το διεθνές συνέδριο για το βιώσιμο τουρισμό. Ο τουρισμός είναι μία από τις ταχύτερα ανερχόμενες οικονομικές δραστηριότητες στην Μακροπεριφέρεια Αδριατικής-Ιονίου, όπου συμμετέχει το σύνολο των Ελληνικών περιφερειών, και μεταξύ των βασικών δραστηριοτήτων που συμβάλλουν στο ΑΕΠ της περιοχής. Ο "Βιώσιμος Τουρισμός" αποτελεί έναν από τους τέσσερις πυλώνες της Στρατηγικής της ΕΕ για την Περιφέρεια Αδριατικής και Ιονίου.

Σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουνίου συνεδριάζειτο Πολιτικό Γραφείο της CRPM με συμμετοχή δεκάδων Περιφερειακών Αρχών, Ευρωβουλευτών και ανώτερων στελεχών της Κομισιόν από όλη την Ευρώπη.

Για τις ενέργειες της δημοτικής αρχής Χερσονήσου για την επέκταση της τουριστικής περιόδου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ο δήμαρχος, κ. Γιάννης Μαστοράκης. Αναλυτικότερα:

 

 

copyright © Δήμος Χερσονήσου