main img main img main img main img main img main img main img main img

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΑΛΙΩΝ

Χερσόνησος, 22  Αυγούστου 2013

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΑΛΙΩΝ


Μια μαγευτική αυγουστιάτικη φεγγαροβραδιά στον αρχαιολογικό χώρο του Μινωικού Ανακτόρου Μαλίων χάρισε στους εκατοντάδες θεατές ο δεξιοτέχνης του λαούτου Μιχάλης Φραγκιαδάκης με το συγκρότημα  «Πύλη του Ήχου», σε μια συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Χερσονήσου με την Περιφέρεια Κρήτης με μελωδίες του κρητικού, έντεχνου και διεθνούς ρεπερτορίου.


Στη συναυλία παρέστησαν ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, οι Αντιδήμαρχοι Χερσονήσου κ. Σπύρος Κατσαμποξάκης, και Ι. Μαστοράκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων, πολλοί δημότες  και επισκέπτες που  ήλθαν να απολαύσουν τις υπέροχες μελωδίες κάτω από το επιβλητικό φεγγάρι του Αυγούστου.

 

Ο Αντιδήμαρχος Χερσονήσου κ. Σπύρος Κατσαμποξάκης στον χαιρετισμό του δήλωσε ότι «ο Δήμος Χερσονήσου στηρίζει  ενεργά εδώ και χρόνια τον θεσμό των ποιοτικών  εκδηλώσεων της αυγουστιάτικης Πανσελήνου στους αρχαιολογικούς χώρους που προβάλλει την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου και προσφέρει στους πολίτες και στους επισκέπτες ξεχωριστές στιγμές.»


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

copyright © Δήμος Χερσονήσου