main img main img main img main img main img main img main img main img

Πρόγραμμα Διαχείρισης Δημοτικών Παραλιών του Δήμου Χερσονήσου

 

 

Χερσόνησος, 1 Νοεμβρίου  2013

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα Διαχείρισης Δημοτικών Παραλιών του Δήμου Χερσονήσου

 

Ο Δήμος Χερσονήσου με την Δημοτική Εταιρεία αξιοποίησης της περιουσίας του και τη διαχείριση των ακτών ΔΑΜΑΛ Α.Ε., ξεκίνησε κατά την τουριστική περίοδο 2013 το πρόγραμμα για την ορθολογική οργάνωση και διαχείριση των Δημοτικών Παραλιών (Ποταμός, Σαραντάρι και Εσταυρωμένος).

Στόχος του προγράμματος ήταν κυρίως η αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους λουόμενους. Για το λόγο αυτό διενεργήθηκε έρευνα ικανοποίησης των χρηστών των δημοτικών παραλιών και τα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά!

 

Θεωρείτε τους κοινόχρηστους χώρους (χημικές τουαλέτες, αποδυτήρια, ντους) της συγκεκριμένης παραλίας καθαρούς;

ΝΑΙ

89 %

ΟΧΙ

11 %

                                ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ

21 %

79 %

 

Ενδεικτικά διαβάστε επιστολή που εστάλη με email από επισκέπτη προς το Δήμαρχο Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη

 

Subject: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ
Date: Wed Oct 02 08:51:29 EEST 2013
From:
ΛΙΑ ΠΟΥΛΙΟΥ
To: "dimarxos@hersonisos.gr"
CC:


ΠΡΟΣ: τον ΔΗΜΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

ΥΠ΄ΟΨΙΝ: Κ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αθήνα, 02 Οκτωβρίου 2013

Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε,

Ονομάζομαι Λία Πούλιου  και σας αποστέλλω αυτήν την επιστολή για να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, καθώς και τον ενθουσιασμό μου , επισκεπτόμενοι το νησί σας.

Ήρθαμε για διακοπές  με τον σύζυγο μου και το παιδάκι μας στα Μάλια για δύο εβδομάδες  και πραγματικά εκπλαγήκαμε ευχάριστα από την εικόνα που παρουσίασε η παραλία στον Ποταμό. Γίναμε αμέσως μόνιμοι θαμώνες, διότι πρώτη φορά συναντήσαμε τόσο οργανωμένη φυσική παραλία, στο θέμα της ατομικής υγιεινής. Τόσο εκείνο το κινητό δωμάτιο τουαλετών  όσο και η δυνατότητα να αλλάζουμε με ασφάλεια και υγιεινή το μωρό μας  εξυπηρέτησε αφάνταστα και μας έκανε να αισθανθούμε σαν το σπίτι μας με την άψογη καθαριότητα και υγιεινή που υπήρχε, ειδικά φέτος που έχουμε και νέο μέλος στην οικογένεια.

Δεν είχα κανένα απολύτως άγχος πλέον, για το ενός (1) έτους αγοράκι μου, για το πώς θα μπορέσω να το φροντίσω ανάλογα. Ειλικρινά κάνατε τις διακοπές μας να μας μείνουν αξέχαστες. Έχω επισκεφτεί κι άλλα νησιά όπως Ρόδο, Σκιάθο, Κέρκυρα και Ζάκυνθο και δεν βρήκα αυτή την εξυπηρέτηση.

Ελπίζω να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας κι άλλοι δήμαρχοι και δήμοι και να κατανοήσουν, όπως εσείς, ότι η καθαριότητα είναι μέρος του πολιτισμού μας.

 

Τα θερμά μου συγχαρητήρια

Με τιμή

Λία Πούλιου 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΑΜΑΛ ΑΕ κ. ΙΩΑΝΝΑΣ ΖΕΡΒΑΚΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

 

copyright © Δήμος Χερσονήσου