main img main img main img main img main img main img main img main img

Άμεσα ξεκινούν οι εργασίες για την αντικατάστση του δικτύου ύδρευσης στους οικισμούς Κοκκίνη Χάνι και Βαθειανό Κάμπο

Ευρεία σύσκεψη για τον προγραμματισμό έναρξης των εργασιών και υλοποίησης του έργου: «Αντικατάσταση του δικτύου διανομής πόσιμου ύδατος στους οικισμούς Κοκκίνη Χάνι και Βαθειανό Κάμπο του Δήμου Χερσονήσου», προϋπολογισμού 1.860.000 €, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργου Μεραμβελιωτάκη για τον επακριβή  καθορισμό των τεχνικών λεπτομερειών του έργου.

Στη σύσκεψη, εκτός από τους εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας ΚΑΝΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., συμμετείχαν οι κκ Εμμανουήλ Πλευράκης, αντιδήμαρχος Οικονομικών, Εμμανουήλ Περβολαράκης, πρόεδρος Δημ. Κοινότητας Ανώπολης, Δημήτριος Φανταουτσάκης, πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Βάθειας, καθώς και ο τεχνικός διευθυντής ΔΕΥΑΧ Εμμ. Κοσμαδάκης, και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ.

Στόχος της συνάντησης για το έργο που ξεκινάει άμεσα ήταν ο προγραμματισμός των εργασιών για την ολοκλήρωσή του πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Να σημειωθεί ότι το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση 32.500 μέτρων αγωγών ύδρευσης (πρωτεύοντες και δευτερεύοντες) σε όλη την έκταση των οικισμών Κοκκίνη Χάνι και Βαθειανό Κάμπο με την τοποθέτηση των αντίστοιχων συσκευών ελέγχου και ασφαλούς λειτουργίας του δικτύου (δικλείδες, αεροβαλβίδες, εκκενώσεις, πυροσβεστικοί κρουνοί κλπ), καθώς και  την αντικατάσταση του συνόλου των ιδιωτικών παροχών ύδρευσης των ακινήτων στους δύο οικισμούς.

 

 

 

copyright © Δήμος Χερσονήσου